DHL Stafetten 2012 er overstået

Det blev ikke noget rekordtid. Tværtimod. Det er længe siden jeg har brugt 29 min for sølle 5 km. Men hvad gik galt.

Op til løbet var der slet ingen træning. Jeg døjede jo med mit skinneben, så DHL skulle ligesom være testen. Og skinnebenet bestod til UG. Og jeg løb i mine newline sko, og det var en dejligt følelse at være tilbage i dem igen. Det betyder at kroppen er skadesmæssigt er klar til Powerade København Halvmaraton. Så skal der bare arbejdes på formen, for jeg er håbløst bagefter.

Jeg havde selv skrevet mig på til at løbe først. Det gjorde jeg af den årsag, at jeg så får trænet mig til at holde farten nede og ikke zig zagge alt for meget i starten, for det koster alt for meget i energi. Men igen glemte jeg det hurtigt da starten gik. De første 100 meter tog ca. 1 min, men feltet blev lidt opløst, da vi nåede ned på strandvejen. Og det var her hjernen slog fra. Det eneste kroppen ville, var at indhente den forsømte tid, så farten blev sat op til 4:15 og det ved jeg udmærket godt at jeg slet ikke kan holde i 5 km. Men farten resulterede i at 1. km blev løbet på 5:00 min.

Da jeg nåede 2 km kom sidestingene og de varede hele vejen gennem mindeparken og det er ikke lige der man stopper op for at få kontrol på det, for der står 5.000 mennesker og hepper. Men ude af parken igen, var jeg nødt til at gå lidt op af bakken for at få står på det hele og det “ødelagde” helt min tid. Heldigvis var mine medløbere bedre end mig, så holdet endte ikke helt dårligt.

Da jeg kom i mål var jeg ret færdig. Men det gode ved at løbe er, at der kun er en der kan ødelægge tiden/løbet og det er en selv.

Jeg var til DHL i 2010 og det er vokset noget i format. I år var der storskærme og kameraer ude på ruten. Og så var der musik 2 steder for ruten, så alt er lige højnet en tand. Ros til Aarhus Motion og DHL.

Og så en positiv ting. Da jeg startede med at løbe i sommeren 2011 vejede jeg 93 kg og nu (her til morgen) vejede jeg 79,7 kg.

/Kasper