Lørdagstræning i Holstebro med Annette Fredskov

Annette Fredskov - Kilde: TV2. © Christina Hauschildt
Annette Fredskov - Kilde: TV2.  © Christina Hauschildt
Annette Fredskov – Kilde: TV2. © Christina Hauschildt

Det er jo i weekenden, at jeg har min lange træningstur i denne uge. Og det kommer som tidligere omtalt til at foregå i Holstebro. Jeg er opvokset i Holstebro og har stadig familie der. Og nu er det, at det sjove sammentræf kommer.

Du har måske hørt om Annette Fredskov, men ellers kommer der et super kort resume her: En kvinde som fik konstateret sclerose, men hun besluttede sig for at det ikke skulle styre hendes liv. Derfor fik hun den tåbelige ide (Sagt med et glimt i øjet), at hun ville løbe et marathon hver eneste dag i 1 år. Og så en ekstra finte, for også at få Danmarksrekorden, så vil hun den sidste dag løbe 2 stk.

Skærmbillede 2013-03-27 kl. 17.52.01
Klik for at se turen i fuld størrelse (Altså på skærmen :))

Hun har oplevet stor opbakning blandt løbere, som møder op og løber sammen med hende. Og nu falder det sådan, at hun løber på lørdag i Holstebro og der er jeg også i byen. Så klokken 8:30 er jeg med fra start, klar til at støtte hende på noget af vejen. Jeg kan på ingen måde løbe et marathon (og skal heller ikke), men regner med at løbe 2 runder á 7 km med Annette (Det passer i store hele med de 15 km jeg skal løbe i.flg. min løbekalender). Hvis alt går fantastisk tager jeg måske 3, for så har jeg et halvmarathon mere i baglommen. Ruten ligger i Ellebæksområdet. Dog har jeg jo så lige problemet med, at jeg bestemt ikke er en god morgenløber, men lad os nu se hvordan det går.

Det bliver en stor oplevelse at være en del af dette, men det bliver også rart at kunne løbe med nogle andre end alene.

/Kasper

2 Kommentarer

    • Tak. Ja, synes også det er et fantastisk sammentræf. Og det fede ved sådan en løbetur er jo at man så får en god oplevelser mens man løber.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.