Markon Mandeløbet gennemført

Flemming og jeg efter de 10 km.
Flemming og jeg efter de 10 km.
Flemming og jeg efter de 10 km.

Da jeg stod op i morges var vejret bare rigtig øv. Regn, regn og regn. Og da vi nåede middag, regn, regn og regn. Men så ved 13 tiden, så stoppede det og de mørke skyer blev erstattet af lysere. Og sådan har det faktisk holdt til nu. Ingen regn og hvor var det skønt.

Jeg kan kun sige en ting. Markon Mandeløbet er et rigtig hyggeligt løb (Kun ca. 400 deltagere), som jeg klart kan anbefale til andre mænd. Nuvel, man mangler måske motivationen når man løber på turen, for der er kun mande popoer, med undtagelser af de kvindelige fartholdere :D.

Turen i år startede fra Mindeparken. Efter et strømsvigt og en startportal som sank sammen pga. manglende luft, så var vi klar. Det var temmelig koldt. Jeg var glad for at jeg havde min gule langærmede newline trøje på, samt lange newline tights.

Ruten bestod af 5 km + 2 x 2,5 km. God rute
Ruten bestod af 5 km + 2 x 2,5 km. God rute

Men afsted det gik. Ruten var en blanding af asfalt og skovbund, så det var helt rart. Dog svedte jeg lidt ekstra på Kongevejen da vi passerede mit “ulykkessted“. Første runde gik rigtig godt og jeg kunne mærke at benene var helt friske endnu, så på anden tur (Som bestod af en 2,5 rute man skulle løbe 2 gange) gav jeg den mere gas. Det var også nemmere her, for der var knap så mange løbere, så pladsen var bedre.

Første tur indbefattede også den lange stigning ved ridebanen. Puha, den er altså slem. De 2 x 2,5 km var også hårde, da det var lidt op og ned hele tiden. Og så irriterede det mig lidt at mit Garmin ur ikke passede, for skoven var simpelthen for tæt til GPS signalet.

Efter løbeturen var der pølser og øl. Jeg kunne dog ikke spise det hele, for på vej hen til løbet var jeg lige forbi Shell til en frank hotdog med frankfurter 🙂

Michael fra løbeklubben var også derude og han lavede PR, så det var vist en god aften for alle.

Screenshot fra sportsTiming.dk
Screenshot fra sportsTiming.dk

Nå, men jeg havde bestemt at den skulle tages roligt, så målet var 52 min, men det blev dælme til 48.37 min, så jeg er faktisk rigtig stolt. Det er 1.30 min fra min PR på 10 km.

Cult Chocolate. Bvadr!!!
Cult Chocolate. Bvadr!!!

Cultpigerne var der også, men pga. er kulden havde de nærmest rullekrave på 🙂 Vi fik en Cult Energy Chocolate. Og der må jeg så sige: Den egner sig bedste til at hælde i håndvasken. Føj for den… Måske med Cuba Caramel eller noget bliver den drikkelig.

Se billeder fra Markon Mandeløbet her (FotoTrine)

Se billeder fra Markon Mandeløbet her (Snc-foto.dk)

/Kasper

Det passer ikke helt pga. den manglende GPS dækning. Men jeg har tilrettet så slutresultatet er korrekt.
Det passer ikke helt pga. den manglende GPS dækning. Men jeg har tilrettet så slutresultatet er korrekt.