Anmeldelse: LED Lenser H7

Jeg er total nybegynder. Har løbet i små 18 uger. Men nu er det jo blevet mørkt og jeg bor i en lille by, hvor man har sparet gadebelysningen væk.

LED Lenser H7
LED Lenser H7

Og derfor blev der klikket køb ved en LED LENSER H7 pandelampe. Og hold da op. Jeg kører halv power af de 170 lumen, og det giver et fantastisk lys. Dog kræver det nok lidt tilvænning, da man før en anelse tunnelsyn, da der er “lysskygger” i kanterne.

Jeg var nervøs for vægten, men efter et par minutter mærker man den ikke mere. En sjov ting er at bilerne stopper helt op midt på vejen når jeg kommer. Ikke fordi jeg blænder dem, men nok mere at de ikke kan regne ud, hvad det er for en lang gul giraf med lys der kommer løbende der. Lidt sjovt.

Men summa summarum er: For mit vedkommende er en pandelampe et perfekt stykke udstyr til at fjerne undskyldningen med, at nu er det for mørkt til at løbe.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.