Anmeldelse: Belkin Dual Fit Armbånd

Jeg har indtil nu løbet med min Iphone i hånden når jeg har løbet med musik. Men nu er det ovre.

Løsningen hedder Belkin Armbånd.

Her får man pludselig styr på telefonen og hænderne fri. Denne model passer perfekt til en Iphone4, men jeg formoder at den også fåes til andre modeller.

Er den nem at bruge?

Åben i toppen og pres telefonen ned. Og jeg mener pres. Den er stram til at starte med. Derefter lukkes med den lille “flap” og telefonen er nu godt beskyttet. Dog vil jeg ikke anbefale den i stærk regnvejr, da den ikke lukker 100% tæt i toppen. Dog hævder Belkin at den er vandafvisende.

Når telefonen sidder i “armbindet” er det meget nemt at betjene den. Home-knappen virker fint, volumeknapperne er skjulte, men kan trykkes på. Det der overraskede mig mest, var at man faktisk kan bruge touchskærmen selvom den er inde i armbindet. Det er smart.

Sidder den ordenligt?

Armbindet passer både til tynde og kraftige overarme. Der er 2 huller hvor man kan stikke selve båndet igennem, så man ikke får for meget “ekstra” bånd til at hænge og dingle.

Man kunne måske godt ønske sig, at den lukkede med et bredere stykke velcro, men den er ikke smuttet op for mig endnu, men better safe than sorry.

Konklusion

Vil jeg anbefale den til andre? Helt sikkert! For ca. 140 kr. for man virkelig meget. Det virker solidt.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.