Det handler om planlægning

Jeg har mange gange brugt undskyldningen med, at jeg ikke har tid til at løbe eller træne mig op til noget længere løb. Men skal jeg være ærlig tror jeg bare det er et spørgsmål om planlægning.

Derfor brugte jeg i går aftenen, på at føre første del af træningspassene ind i min kalender, så jeg ikke får overbooket mig. Og der vil komme nogle forretningsrejser, men så må jeg blot pakke løbetøj og -sko med. Det er også sjovt når man så kommer hjem og slutter sit GPS ur. Så får man lige pludselig løb rundt omkring i Europa. Jeg har pt. løbet nær Stockholm og i fantastiske Hyde Park i London.

Mange rutinerede løbere vil nok ikke synes, at et halvmaraton er nogen sag, men for mig er det kæmpe og jeg skal være godt forberedt for at kunne løbe de 21 km. Da jeg tilmeldte mig, skulle man skrive forventet tid og med det begyndte første anstrengelse. Da det er over 15 år siden jeg sidst løb 10 km, er det svært at gætte sin tid på 21 km. Men jeg skrev 2:30 time, men håber på under 2:15 timer. Ved at skrive 2:30 time, kommer jeg også i det rigtige startfelt og sinker ikke andre, som løber væsentlig stærkere end mig.

Men en ting er sikker. Jeg glæder mig til at komme i gang og se krop, psyke og kondition ændre sig.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.