En kombineret nytårshilsen

Ja, så er vi ved at være ved året ende. 2011 har været et spændende år for mig, da det også var der hvor jeg begyndte at løbe og jeg for første mærkede det, hvor det trækker i kroppen for at komme i skoene og ud på vejen.

Men når man så er der på vejen og med min kondition pt. kan det allerede efter 4-5 km. føles ganske hårdt. Mens jeg løb og prøvede at få tankerne på noget andet, end de informationen som kroppen gav mig, kom jeg til at tænke på noget: Mon jeg bruger min energi forkert?

Jeg fandt efter lidt søgen en lidt sjov fyr på youtube, men jeg besluttede mig for at give hans råd et forsøg. Og det har hjulpet. Før kunne jeg godt være meget træt i armene efter et løb, men med lidt opmærksomhed fandt jeg ud af at jeg brugte alt for meget energi på at svinge dem, i stedet for at lade dem svinge naturligt.

Derfor vil jeg gerne dele den video med jer, så I måske også kan spare lidt energi til det der virkelig gælder, nemlig løb.

Her til slut vil jeg blot ønske jer et fantastisk nytår, samt nogle forrygende løb til de som løber nytårsløb rundt omkring i Danmark.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.