Skadet, men motiveret

Ja, som tidligere skrevet har jeg sat målet for 2012, og det er blevet et halvmaratonløb. Jeg glæder mig vildt, men før jeg står ved startstregen, så skal der tilbringes en masser timer på asfalten i Trige.

Dog har jeg lige et par skader, som lige skal klares. Lysken har drillet mig flere gange i mit løbeforløb, men det er ved at være historie.

Desværre var jeg så ganske uheldig juleaften, at jeg mens det gik hurtigst med: Nu det jul igen…, at knaldede lilletåen ind i en af børnenes stole og det resulterede i en blå/lilla tyk og strittende lilletå. Dog regner jeg med, at den er lidt mobil igen lige efter nytår, så jeg kan komme i gang med min løbeplan.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.