Running Hits – Musik til løbeturen

Running hits, løbemusik, galloplyd osv. Kært barn har mange navne men, hvor mange har ikke forsøgt at finde det rigtige musik til en løbetur. Det kan tage timer og dage på itunes eller i sin gamle CD samling.

Men nu har SONY og Marathon Sport gjort noget ved det. Så lige en reklame på TV2 hvor de reklamerede for Running Hits. Tror da jeg skal have fingerne i Running Hits (Og det er endda en dobbelt cd). 2 CD med gode løbebeat er da næsten som juleaften.

Ikke nok med at det er musik, nej, det er faktisk et lille mini løbeunivers. Der medfølger en bog med små tips, løbeprogrammer, opvarmningsguide og en forklaring på hvorfor musik virker til løb. Og så får man adgang til et lille website, hvor der er endnu flere musikforslag.

På Running Hits finder du kunstnere som Bruno Mars, Medina, Usher, Kato, Kelly Clarkson og mange andre.

Mit eksemplar er på vej i posten.

Opdateret 23. maj 12: Jeg har nu løbet med Running Hits i ørerne og sangene fungerer rigtig godt. Jeg skar hvertfald 1:34 min af min normale 5 km tid :-). Så igen. Running Hits er alle de 135 kr. værd.

/Kasper

Du kan købe Running Hits billigt her

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.