Energi til musklerne efter løbetræning

fotoI forbindelse med mine hurtigere tider fik jeg en sjov bemærkning fra en kammerat, om jeg var stødt på Michael og Lance (Cykelryttere). Jeg forstod jo godt hintet, og nej jeg er ikke lige rendt ind i dem 🙂

Med et sådan stikord, vil jeg da lige bruge til at fortælle om et ritual jeg har når jeg har trænet. Jeg løber næsten altid på halvtom mave, og det gør også at jeg nogle gange kommer hjem med et “hul” i maven.

Derfor drikker jeg, straks jeg er hjemme, en protiendrik tilsat kreatin og blandet op i mælk. Jeg bruger produkterne Protein (Stracciatella, nøj den smager godt og så er der små stykker chokolade i) samt Creatine Explosive fra Nutramino. Det er et rent tilfælde det er dem, men det var dem som Fitness World havde. Jeg startede med at bruge det, da jeg styrketrænede, men har fortsat selvom den nu kun står på løbetræning. Jeg ved godt, at Kreatin helst skal indtages mens man træner, men jeg “tror” på virkningen bagefter.

Blandingen mætter rigtig godt, men giver også mine muskler en masse kraft til at restituere.

Nu skrev jeg, at jeg brugte Nutramino fordi det lige var tilgængeligt da jeg startede op på det. Det er rigtigt, men jeg tror også jeg fortsætter med det, da smagen er god, men efter at Marc Skovsbøg blev stoppet med et dopinglignende stof i blodet, så tør jeg slet ikke forsøge mig med internetprodukter.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.