Løb i hele verden (eller lige i din baghave)

Skærmbillede 2013-04-29 kl. 19.33.08Kender I ikke det med at man synes det næste løb skal være lidt specielt, og måske udlandet. Men hvor finder man lige et løb? Jo, det er da nemt at finde de store løb, men der findes jo tusindevis af løb hele tiden.

En dag lavede jeg derfor en googlesøgning og kom forbi en hjemmeside kaldt: Ove Schneider’s løbeside. Og er du vimmer mand, der er mange løb. Dog skal man lige vænne sig til det lidt rodede design, men informationerne er der.

Selvom den hedder marathon links, så er der også masse af halvmarathons og 10 km. Det direkte link til landeoversigten finder du lige her. Tak for arbejdet Ove.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.