18 hyggelige kilometer ved Brabrandsøen

Her ses trioen i dag. Beklager den noget slørede kvalitet. Heldigvis var løbeturen af bedre kvalitet.
Her ses trioen i dag. Beklager den noget slørede kvalitet. Heldigvis var løbeturen af bedre kvalitet.
Her ses trioen i dag. Beklager den noget slørede kvalitet. Heldigvis var løbeturen af bedre kvalitet.
Her ses trioen i dag. Beklager den noget slørede kvalitet. Heldigvis var løbeturen af bedre kvalitet.

Man kan vist godt sige, at jeg har fået et nyt yndlingssted at løbe. Brabrandstien er perfekt, da det er fladt og så sker der hele tiden noget pga. der er masser af mennesker. En del kigger fugle, en masse løber og cykler, og så er der dem som nyder en gåtur i det smukke område.

Hvis man løber nede fra parkeringspladsen ved Søren Frichs Vej og Ringgaden og så helt ud for enden af Brabrandsøen og rundt og retur på modsatte side, så får man sig en særdeles smuk 16 kilometer, som er ren meditation for sjælen.

Vibeke og Katrine, som jeg løb med i dag, stoppede som planlagt ved de 16 kilometer, så jeg skulle lige tage de sidste 2 kilometer selv, så det blev op af ringgadebroen og så ned igen. Den er altså ikke særlig rar og er også en del af Aarhus City Halvmarathon, blot fra modsatte side.

I dag var en stille og rolig tur og der blev overhovedet ikke tænkt tempo. Det skulle bare nydes og det blev det. Selvfølgelig kan man godt mærke det i benene, men det er jo det som går det sjovt og givende.

Jeg fik også prøve min Camelbak Marathoner vest, og det fungerede rigtig fint. Dog skal jeg have nogen til at forklare mig hvordan den skal sidde, for den hopper og skvulper altså noget, og det burde den ikke. Jeg havde ca. 1,5 liter med i dag, og have 0,5 liter med retur.

Jeg er ligeledes begyndt at eksperimentere med gels, og lige pt. er det Maxim jeg prøver. Det er ikke til halvmarathon (Regner jeg ikke med), men det er til Berlin.

Jeg har valgt kun at vise Endomondo her. Det er det som Leikr kører med, men jeg mangler en nem og struktureret oversigt som Garmin har. Endomondo virker lidt mere poppet i stedet for “faktuel” i sin opbygning. Men nu giver jeg det en chance.

/Kasper

Dagens løb i tal

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.