Ferie i Italien med løb på

Man sveder når man skal op med solen og ud og svinge benene
Man sveder når man skal op med solen og ud og svinge benene
Man sveder når man skal op med solen og ud og svinge benene

Der har været lidt stille fra mig, men det har vist mest været fordi at man i Italien ikke prioriterer tilgængeligheden af internet særlig højt. Det lykkedes mig nogle enkelte gang, at logge på campingspladsens net, mod betaling naturligvis, men det var så langsomt, at det var stort set uanvendelig.

Men nu er jeg tilbage i Danmark, hvor vi flyver afsted på det der internet.

Efter et besøg hos en vinbonde var vinen (og Grappaen) sikret.
Efter et besøg hos en vinbonde var vinen (og Grappaen) sikret.

Det blev til 10 dage i Italien, på Camping Bella Italia, med en blanding af afslapning, god mad, lidt for meget at drikke, vandplaskeri og så naturligvis løb. Det var faktisk lidt sjovt, for da jeg pakkede kufferteren, røg løbeustyret i som en helt naturlig ting uden jeg tænkte over det.

Det blev til 4 ture de 10 dage jeg var dernede. Selv om vi (Min svoger og jeg) løb kl. 7 om morgenen (Ja, jeg hader morgenløb), så var der allerede omkring 24 grader og ganske trykkende. Det jeg kæmpede mest med var at komme af med varmen. Efter 3 kilometer var jeg simpelthen drivvåd og følte ikke at varmen forsvandt. Det hjalp så nok heller ikke, at jeg var igang med et kapitel om “Overophedning / Hypertermi” i “Elsk at løbe” bogen.

For ikke at lave en laaaang beskrivelse, så vil jeg bare opsummere de 4 løbeture

10 kilometer langs Gardasøen
10 kilometer langs Gardasøen

Torsdag d. 11. juli: Efter en lang tur i bilen tirsdag/onsdag, var det skønt at komme af sted. Turen gik langs strandpromenaden og ind gennem Peschiera del Garda og vendte så kort efter og så retur. Det gav 10 kilometer. Det er en utrolig måde at opleve et nyt feriested på. Kan klart anbefales. Vi løb kl. 7 og det blev til 53 minutter. Min svoger styrede hastigheden her og det han starter omvendt ud end mig. Fuld skrald fra starten, og så faldende hen over turen. Det dur ikke for mig, og jeg kæmpede en del med vejrtræningen, og blev også nødt til stoppe op og lige få styr på vejrtrækningen.

10 kilometer langs Gardasøen
10 kilometer langs Gardasøen

Lørdag d. 13. juli: Afsted igen, samme distance som sidst, men en smuk rute som gik gennem de forskellige lystbådshavne der er i Peschiera del Garda. Kan klart anbefales. Denne gang satte jeg tempoet, og det samledes resultat på 56 minutter, altså langsommere end sidst, var meget mere mig, og turen blev nydt.

5 kilometer interval langs Gardasøen
5 kilometer interval langs Gardasøen

Mandag d. 15. juli: Denne dag ville jeg gerne have gang i noget interval. Det blev en traditionel 1 kilometer opvarmning, og så 5 intervaller af 2 minutter ved pace 4. Jeg var ikke klar til den 5. tur, men når man er to afsted, så kan man altid finde lidt ekstra. Mellem intervallerne gik vi i 2 minutter. Mange løbere kigger underligt på os, når vi overhalede dem for 3 gang, for bare at stoppe op igen 🙂

12 kilometer langs Gardasøen
12 kilometer langs Gardasøen

Torsdag d. 18. juli: Sidste tur på ferien. Vi sprang en dag over, og løb ikke i går men i dag i stedet. Grunden var, at jeg følte lidt, at jeg havde skinnebensbetændelse, men tror det faktisk kom af 4 insektstik perfekt placeret rundt om anklen. De trak en lidt op i underbenet. Men denne dag løb vi 12 kilometer. Turen gik forbi Gardaland, som vi havde besøgt aftenen før. Jeg havde forsøgt en ny taktik, og det var at snuppe et morgenbad INDEN jeg løb, for at se om det kunne køle mig. Det hjalp mig måske de første 5 kilometer, men så var jeg helt våd igen. De 12 kilometer i varmen gjorde at jeg faktisk følte at jeg var ved at nå grænsen for løb uden vand.

Der blev vasket løbetøj
Der blev vasket løbetøj

Det blev totalt til 37 kilometer på min ti-dagstur i Italien. Det er jeg godt tilfreds med, selvom det slet ikke fulgte mig program. Klimaet er simpelthen for varmt til at kunne løbe uden en længere tilpasning.

Jeg har jo taget en masse billeder af mig selv i bar overkrop og svedende, men dem vil jeg alligevel skåne her for. Dog er jeg gået fra at være kridhvid i huden, til at være det man nok vil kalde råhvid, eller knækket hvid.

Og hov hvad er nu det? Kun 10 uger til Berlin Marathon. Det bliver spændende.

Og hov x 2, jeg fik en super spændende email, mens jeg var i Italien, som handler om mig og mit løb. Men det fortæller jeg meget mere om, når det bliver mere håndfast.

/Kasper

3 Kommentarer

  • Hej Conny

   Når man er 2 afsted, så er det ikke så slemt. Kan faktisk godt li det, men vil påstå at man får så meget mere ud af det når man ikke gør det alene.

   /Kasper

   • Det kan jeg skrive under på – det med at være flere om intervaltræning. Også med at komme ud at løbe overhovedet. Det kan være vældig svært at piske sig selv.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.