Jeg er brugt, men også rigtig godt tilfreds

Så må regnen godt komme, for vi er færdige med vores 16 kilometer. Jeppe og undertegnede
Så må regnen godt komme, for vi er færdige med vores 16 kilometer. Jeppe og undertegnede
Så må regnen godt komme, for vi er færdige med vores 16 kilometer. Jeppe og undertegnede

Du kender det sikkert. Efter en løbetur sidder du og kigger dine data igennem fra dit ur. Og et smil breder sig, fordi man er lidt stolt. Sådan har jeg det præcis nu.

Dog skal vi lidt tilbage til tidligere i dag, for det skulle vise sig at påvirke mit løberi en del. Jeg elsker chili og rigeligt af det. Måske ikke i samme mængder som Chili-Claus. Til frokost stod den på en nem ret: Chilinudler. Dog overdrev jeg måske lidt med chilien, men det var til stor morskab for resten af kantinen, at jeg jeg sad og kampsvedte. Men mere om det senere og hvorfor det er vigtigt at fortælle.

Jeg skulle løbe med Jeppe i dag, som er ny i løbegruppen. Det skulle vise sig, at Jeppe var en ganske habil og erfaren løber, så han kunne rigtig presse mig. Målet var at løbe 16 kilometer med pace 5:30. Men benene var forbløffende gode (Og ingen gene fra skinnebenet) så tempoet lå nærmere på pace 5. Og her blev den liggende. Der var bare masse af kræfter i benene. Det resulterede i, at de 16 kilometer var overstået på præcis 1 time og 22 minutter. Det gav en pace på 5:08. Det er jeg sgu ret stolt over, og havde det været et løb, så kunne jag have fortsat og løbet en tangering af min halvmarathon rekord. Det ses også på min sidste kilometer, som har en pace 4:39, at der stadig var noget i benene. Tak for selskabet Jeppe, det bliver forhåbentlig ikke sidste gang.

Nå, men lidt tilbage til chilien. Efter det havde arbejdet lidt i maven, startede en ret voldsom halsbrand og den blev bestemt ikke bedre af løbeturen. Derfor var det lidt af en udfordring, at holde vejrtrækingen i ro, da jeg jo både skulle beklage mig og bøvse 🙂 Da det var værst, mellem 8 og 11 kilometer var jeg nødt til at sætte farten lidt ned. 🙁

Den smukke tur rundt om Brabrandsøen
Den smukke tur rundt om Brabrandsøen

Turen var omkring Brabrandsøen, men det passer rigtig fint som træning til Berlin Marathon, for den rute er jo også flad som en pandekage. Og så er turen bare en smuk tur, med masser af løbere og andre motionister. Og med andre på ruten føles det også som om man kommer fremad, med mindre selvfølgelig at man bliver overhalet 🙂

High5 Isogel er noget min mave kan li ;)
High5 Isogel er noget min mave kan li 😉

Dagen var også dagen, hvor mit nye store indkøb skulle testet. Jeg fandt et rigtig godt tilbud på cykelpartner.dk, så det blev til 2 kasser High5 Isogel (50 stk.) og på turen i dag blev der fortæret 2 gels. Og det lader til at maven godt kan li dem. De giver 92 kcal pr. gel og i et simpelt regnestykke, så giver de mig kcal til 1,3 kilometer. Resten skal så komme fra depoterne i kroppen. Men det lader til at de passer perfekt til mig. Jubiii. High5, gør dig klar til en tur til Berlin. Jeg skal dog lige have fundet en løsning med at medbringe dem under løbet. Ved ikke om der findes bælter eller lignende.

Og for at det ikke skulle være løgn, så var det også testturen for mit Iphonecover fra Mytrendyphone.dk. Den er klodset, men den er vandtæt, svedtæt, støvtæt og så kan man stadig betjene skærmen. Og så passer den perfekt i min lomme på min Camelbak. Såååå mange gange bedre end en plastikpose.

Men nu sidder jeg med dejlig trætte ben, højt humør og jo, halsbrand. Men det var en rigtig god løbetur.

/Kasper

16 kilometer med pace 5:08 og en afslutning med pace 4:39 kan jeg vist kun være tilfreds med.
16 kilometer med pace 5:08 og en afslutning med pace 4:39 kan jeg vist kun være tilfreds med.

4 Kommentarer

 1. Hej Kasper

  Jeg bruger denne model: http://www.chainreactioncycles.com/dk/en/spibelt-water-resistant-energy-6-gel-loops-/rp-prod82115
  Den er tilmed vandtæt så helt perfekt til de våde ture 🙂 En anden fordel ved Spibelt er den utroligt lave vægt og så sidder den helt perfekt under løb, ja kan jå faktisk også bruges som en form for bæltetaske når man nu skal ud og trave Berlin tynd 🙂 men lad nu være med at gå hele Berlin rundt om lørdagen, er meget rart at stille med friske ben søndag morgen 🙂
  Endnu engang rigtig god tur… og nyd det selv når det gør allermest ondt.

  • Hej Per

   Takker, ja den ser smart ud. Den kigger jeg lige nærmere på. Og bare rolig. Benene får lov at slappe af på en hyggelig cafe.

   /Kasper

 2. Hej Kasper

  Fin blog Du har 🙂 Med hensyn til opbevaring af gel under løb så prøv at kigge på Spibelt, de er helt fantastiske da de ikke vejer noget, sidder perfekt og så er der plads til 6 stk. gel… bruger også selv High5 Isogel og de kan uden problemer medbringes (er iøvrigt også rigtig tilfredse med dem) Samtidig er der en lille lynlås-lomme som rent faktisk er stor nok til at medbringe Iphone i. Håber Du får en rigtig god oplevelse i Berlin, og 1. marathon er jo altid noget, særligt som man aldrig glemmer… at den for dit vedkommende kommer til at foregå i Berlin, gør jo heller ikke oplevelsen mindre 🙂

  • Hej Per

   Tak for de fine ord og tips. Det vil jeg kigge nærmere på. Hvilken Spibelt (model) bruger du?

   Ja, Berlin bliver så fed, men er noget nervøs.

   /Kasper

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.