Når det er svært at komme afsted

Norsminde er et fantastisk smuk sted. Og for børnene var der tusindvis af krabber.
Selvom temperaturen var faldet til 23 grader, så var det stadig en bildt varm tur.
Selvom temperaturen var faldet til 23 grader, så var det stadig en bildt varm tur.

Da jeg stod op i morges tænkte jeg: “Ja ja, 30 grader i dag. Det bliver vist ikke til noget”. Men jo det gjorde det. Da jeg forlod firmaet kl. 15 bragede solen ned, og temperaturføleren i bilen sagde 29 grader.

Så muligheden at løbe lige efter arbejde føltes ikke som noget jeg lige ville. Den skulle jo stå på interval og det er så (undskyld sproget) forbandet hårdt. Så beslutningen om at løbe efter aftensmaden blev taget. Så jeg hoppede i stedet ud på græsplænen og legede Messi med min 5 årige søn.

Midt under tilblivelsen af aftensmaden, blev jeg så forstyret af telefonen, og inden jeg vidste af det havde jeg sagt ja til at køre til Norsminde og nyde aftenen. Jeg kunne jo bare løbe bagefter. Super lækker tur med masser af sol og krabbefiskeri til børnene. Men da vi kom hjem kl. 22:15 og det var mørkt, var lysten til løb ikke særlig udpræget.

Norsminde er et fantastisk smuk sted. Og for børnene var der tusindvis af krabber.
Norsminde er et fantastisk smuk sted. Og for børnene var der tusindvis af krabber.

Men jeg hoppede i tøjet, og tog mit Garminur på. Den havde jeg jo programmeret til min intervaltræning. Den havde 50% batteri på, så det var ok, men da jeg satte den til at søge efter satellit faldt det til 0%. Mærkeligt, men endnu et bump i vejen for at komme afsted. Der var det tæt på, at jeg havde kastet håndklædet i ringen og sagt farvel og tobak til løbeturen i dag.

Min pandelampe og blink kom i brug i dag, selvom det normalt kun er om vinteren
Min pandelampe og blink kom i brug i dag, selvom det normalt kun er om vinteren

Men fandeme nej. Nu havde jeg fået udstyret på, som i aftenmørket var min Orbiloc blinklampe og så min pandelampe, og det skulle i være taget på forgæves. Så på med mit Leikrur, og så afsted. Det fede ved det ur er, at man kan sætte lys på konstant.

Jeg var hurtig på Randersvej og løb mod Ødum. De første 2 kilometer var lunt med 5:20 min/km. Men da jeg skulle starte interval manglede jeg virkelig mit Garminur med programmeringen. Så det blev sådan noget sjussen frem til tiden, og måske derfor blev det også ekstra hårdt. Det blev total til 3 x ca. 2 min med 4 min/km, og så noget lala. Jeg brugte meget tid på at kigge på uret, hvornår tiden var gået. Og så trænede jeg det også alene. Det er altså ikke sjovt, og så i total mørke, kun brudt af min lyskegle fra min pandelampe.

Leikruret lyser fantastisk op i mørket, og den har en funktion så den lyser hele tiden.
Leikruret lyser fantastisk op i mørket, og den har en funktion så den lyser hele tiden.

Det blev til 5,6 kilometer på 27 minutter. Det er ok, taget i betragtning af demotivationen. Og jeg må nok hellere kigge på turen som: “Den var bedre end ingenting”.

Nu skal dagen i morgen nydes, for på søndag tager jeg forhåbentlig en halvmarathondistance.

Jeg blev i dag kontaktet af Zebla, som gerne vil have mig til at teste et par af deres produkter, som skulle være fantastisk til at vaske løbetøj i, samt fjerne lugten af sure tær i løbeskoene. Jeg vender tilbage når jeg får testet.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.