Test af Zebla Lugtfjerner til fodtøj

Lugtfjerner til fodtøjet
Lugtfjerner til fodtøjet
Lugtfjerner til fodtøjet

Vi kender det alle. En løbesko med en nogle kilometer i sålerne kan komme til at lugte noget så grusomt. Det er tit blandingen mellem sved og gammel vand, som giver en klassisk lugt af våd hund blandet med en ubehagelig sød lugt.

Men i dag modtog jeg et produkt fra Zebla præcis til at løse dette problem. En lille spray med en herlig frisk duft.

Jeg testede det på tre par sko. Min “gamle” Newline Runaissance (ca. 400 km), mine nye Newline Runaissance (ca. 600 km)  og så mine helt gamle Adidas Glide (ca. 400 km).

Mine Newlines var ikke så slemme, da der er masser af udluftning i dem, men mine Adidas var helt slemme, da jeg tit bruger dem som hverdagsfritidssko med bare fødder.

Zebla Lugtfjerner lover, at det med 3-4 sprøjt i hver sko, kan klare lugtgenerne.

Ud med sålerne i alle 3 par sko. 4 sprøjt i hver sko (og på sålerne), og så ud i den friske luft. Det tog ca. 10 min, og så virkede de ikke fugtige mere. I med sålerne, og så skulle næsen igang igen.

Newline sko tørrer efter behandling med Zebla Lugtfjerner
Newline sko tørrer efter behandling med Zebla Lugtfjerner

Mine Newline sko duftede helt friske og med et snert af citrus og eucalyptus. Faktisk lidt som en helt ny sko.

Og nu begyndte jeg at blive fugtig i håndfladerne, for nu stod den på de gamle Adidas sko. Forsigtigt ned med næsen og så sniffe ganske forsigtigt. Meget overrasket, var det slet ikke så slemt mere. Lugten var ikke helt så frisk som med mine Newlines, men meget bedre. Jeg besluttede mig for at give dem en tur mere.

10 minutter senere var de helt tørre og i med sålene igen. Og dælme om de ikke nu duftede friske og klar til flere ture med mine varme fødder.

Altså Zebla Lugtfjerner virker, og det bliver klart fast inventar i mit løbeudstyrssortiment. (Og så kan børnenes sure fodtøj også lige få en tur)

*Produktet er sponsoreret af Zebla Trading, men ovenstående er 100% mine oplevelser og meninger om produktet.