Anmeldelse: SPIbelt – et fantastisk løbebælte

Vidunderlig bæltetaske til løb.
Vidunderlig bæltetaske til løb.
Vidunderlig bæltetaske til løb.

De fleste kender det. Man har lige nogle nøgler, mønter eller en mobiltelefon som man skal have med sig på løbeturen. Det resulterer oftes i, at man rasler hele vejen. Men det er slut nu. Jeg er dybt betaget af SPIbelt, som uden sammenligning er det bedste mavebælte jeg har prøvet.

Jeg skal være ærlig at sige, at jeg var noget skeptisk, for jeg havde mine mislykkede forsøg med væskebælter, som kravler op og til sidst næsten sidder under armhulerne. Men det skete ikke her. Ikke engang et enkelt hop lavede den, og jeg glemte helt jeg havde den på.

SPIbelt er en lille smart bæltetaske, eller pung om du vil, som spændes om hoften. Den holdes på plads af en tilpas bred kvalitetselastik, som formår at holde spændet hele løbeturen.

SPIbelt Water Resistant er foret med et vandafvisende materiale.
SPIbelt Water Resistant er foret med et vandafvisende materiale.

Jeg har testet modellen “SPIbelt Water Resistant”, som passer perfekt til mig, som løber i både sol, regn og sne. Den er foret med et vandafvisende materiale. Jeg smed min Iphone i lommen og løb 10 kilometer med den. Og telefonen var efterfølgende stadig knastør. SPIbelt anbefaler, at man bruger en speciel plastlomme som indlæg, men jeg vurderer at det ikke er nødvendigt på en tørvejrsdag (Dog er det på eget ansvar.).

Ved test med nøgler og mønter er den også helt tavs, da selve lommen er lavet med en smart fold, så tingene i lommen ikke ligger og rutscher rundt.

Udover den smarte opbevaringsplads, så er den også guld værd for langdistanceløbere. Der er nemlig plads til seks gels i nogle små elastikøjer. De fungerer perfekt og gelsene sidder tilpas stramt til at de ikke falder ud. Der er ikke noget værre end at have mistet nogle under et langt løb.

SPIbelt findes i et hav af designs og udgaver, så alle kan finde en udgave som virker for øjenene, men også til formålet.

Der er vist en grund til at Aktiv Træning gav den prisen: Årets Gear 2012. Og jeg vil påstå, at har du først prøvet et SPIbelt, så løber du ikke med andet. Jeg kan kun give den topkarakter og den kommer med på min forestående Berlin Marathon. Og som bonus kan den også bruges som helt alm. skjult mavebælte til kort og kontanter på ferien.

5-stjerner

SPIbelt kan købes her

*Produktet er sponsoreret af SPIbelt, men ovenstående er 100% mine oplevelser og meninger om produktet.

1 Kommentar

Kommentarerne er lukkede.