Imponeret over TomTom Multi-Sport ur på løbebånd

TomTom Multi-Sport
TomTom Multi-Sport
TomTom Multi-Sport

For lidt tid siden skrev jeg en anmeldelse af det nye TomTom GPS ur Multi-Sport, og min begejstring er ikke blevet mindre med de seneste opdateringer.

Men i dag i Fitness World blev jeg nysgerrig og ville teste Treadmillfunktionen af (Løbebånd). Her er uret helt uden kontakt med satelitter og kommunikerer heller ikke med løbebåndet. Uret måler distancen ved at bruge min allerede indtastede højde, antal sving jeg laver med armen og hastigheden af disse sving.

Jeg “besteg” løbebåndet og gjorde klar til den enorme distance af 1 kilometer :). Jeg ville faktisk udfordre uret, så jeg øgede konstant tempoet og skiftede lidt skridtlængde. Og den korte distance gjorde også, at uret skulle finde hastigheden med det samme, for der var ikke meget tid til at “udglatte” evt. fejl.

Men jeg måtte sande at uret var fuldstændig ligeglad. Den målte distance og pace, næsten så præcist, som med GPS signal udenfor.

50 meters difference fra løbebåndet. Det er sgu flot klaret.
50 meters difference fra løbebåndet. Det er sgu flot klaret.

Da jeg stoppede løbebåndet på præcist 1 kilometer kiggede jeg på uret. Og den var bestemt ikke langt fra med sine 1.05 kilometer. Altså 50 meters afvigelse. Og så havde jeg end ikke kalibreret den, for det så jeg først bagefter.

Jeg synes det er så imponerende og ikke mindst anvendeligt, hvis man vil holde log med alle sin løb, ude som inde.

/Kasper

1 Kommentar

  1. Kuhl! Jeg har nogenlunde samme oplevelse med Garmins foodpod, men stadig sejt at de bygger dem ind i urene nu (også på vej ind i Garmin 620, svjv.)
    Martin

Kommentarerne er lukkede.