Kollagen som kosttilskud

kollagenJeg sad på arbejdet i dag, og arbejdede på teksten til nogle nye produkter (Arbejder hos IdHAIR) og derved sad jeg og gennemlæste noget forskning samt artikler omkring mennesker, som havde klaret en masse problemer med kosttilskuddet Kollagen. Og så kom jeg til at tænke på, hvorfor prøver jeg ikke det som løber. Det hjælper på hud, hår og negle, men keratin findes over alt i vores krop, knogler og brusk osv. Og jeg blev især overbevist, da jeg læste at mange med svære sygdomme havde fået det meget bedre.

Jeg vil lige skynde mig at sige, at ja mit firma sælger disse og nej der findes ingen godkendt forskning som antyder, at det kan bruges som medicin elelr være forebyggende. Men med alle de “virkelige personer” artikler jeg læste, så tænkte at det burde jeg da prøve. Så jeg bestilte et par kasse til at tage med hjem og nu er jeg så igang.

2 breve om dagen her i starten. Blandet op i min kaffe og så er jeg kørende. Håber det kan hjælper mig ud af de skader jeg er løbet ind i den seneste tid. Men hvis det hjælper andre, så hvorfor skulle det ikke kunne hjælpe mig. Og en ting er sikker: Jeg får slet ikke fisk nok, og Kollagen er et produkt fra fisk, så det er jo 2 fluer med ét smæk.

Der går dog 3 måneder inden jeg har den fulde effekt.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.