Anmeldelse: Jabra Sport Wireless+ høretelefoner

jabra-sport-wireless-plusJabra er bestemt ikke et ukendt mærke indenfor høretelefoner. De er kæmpe store indenfor mobil og kontorheadset, så jeg forventede en del af dette sæt, og rigtig meget af det blev også indfriet.

Udseendet

Jabra høretelefonerne udstråler en god kvalitet og den sorte farve med den gule kontrast får dem til at se rigtig sporty ud. Høretelefonen er en type med ørebøjle, som samles med en “ledning” bag nakken. Selve øreenheden er en in-ear, og for at give den bedste pasform, er der hele 6 forskellige øreindsatser med. Knapperne sidder lidt rundt omkring, og det kræver lige nogle gange før man kan huske hvor de er. Knapperne er gummibeskyttet og det giver et klart indtryk af, at der skal rigtig meget vand eller sved til for at disse hovedtelefoner skal give op.

Vægt

Når man skal løbe, så giver det automatisk nogle hop til et sæt høretelefoner. Derfor er det vigtigt, at vægt og pasform passer. Vægten på på Jabra Sport Wireless+ er 25 gram, og det er ikke ret meget. Så det er helt klart godkendt.

Jabra_SportWirelessPlus_ProductPage_204x800Fjernbetjening

Knapperne er samlet på den højre enhed. Der sidder 4 knapper og nogle af dem har flere funktioner. De er alle lavet af lækkert gummi, som går dem nemme at finde selvom man har høretelefonerne på.

Radio

Som en ekstra bonus skal det nævnes, at Jabra høretelefonerne har indbygget FM radio. Det er smart og det virker, men det kræver gode sendeforhold, så det er kun de store stationer som går klart igennem.

Bluetooth

Til løb er det vigtigt, at bluetoothenheden er kraftig nok, for ellers vil man opleve udfald hver gang man tager et skridt eller noget i den stil. Her klarer Jabra det rigtig fint, og jeg har ikke bemærket udfald. Endvidere er det multiuse, så man kan f.eks. have telefonen koblet til samtidigt med en anden enhed.

Lyd

Jabra Sport Wireless+ reklamerer med “Powerful Bass” og det er ikke helt forkert. For presser man høretelefonen helt ind mod øregangen, så er der en fantastisk lyd. Desværre kan man ikke løbe sådan, og derfor opnår man en lyd som mangler noget bas, fordi den ikke slutter helt tæt mod øregangen.

Batteritiden

Jeg har ikke løbet høretelefonerne tør for strøm, men de er opgivet til 4 timers musik, og det må siges at være i den lavere ende af bluetooth headset. Det giver kun lige nok til et marathon i moderat tempo.

Høretelefonen passer perfekt rundt om øret
Høretelefonen passer perfekt rundt om øret

Pasform

Her kan man godt mærke, at Jabra har erfaringer i høretelefoner, for de de sidder altså godt. Efter 10 minutter har man vænnet sig til bøjlerne. De sidder tilpas tæt og flytter sig ikke selvom de bliver våde af sved eller regn. Ja, de sidder faktisk så godt, at jeg “glemte” at tage dem af da jeg kom hjem.

Tilbehør

I kassen er der en mobiltelefonlomme til armen. Det er meget smart, men den er dog ikke lukket i toppen, så den dur ikke til en regnvejrs dag.

Konklusion

Alt i alt vil jeg sige at Jabra har fået at lavet nogle rigtig gode høretelefoner med Sport Wireless+. Den sidder rigtig behageligt, og har, trods lidt manglende bas, en godkendt lyd. Med høretelefonerne i hånden får man hurtigt oplevelsen af et gennemtestet produkt. Jabra Sport Wireless+ er helt klart et headset du bør have med i overvejelserne hvis du går i tankerne om sportshøretelefoner. Og smart detalje med FM radioen. Derfor giver jeg den 4 stjerner.

Jabra Sport Wireless+ har en vejl. pris på 799,- (Læs mere her)

stjerner4af5

 

*Produktet er stillet til rådighed af Jabra, men ovenstående er 100% mine oplevelser og meninger om produktet.

1 Kommentar

  1. Hej Kasper,

    Super anmeldelse! Jabra Sport Wireless+ er nogle rigtig gode høretelefoner, jeg bruger dem også selv og ovenud tilfreds. Jeg synes dog stadig de ligger lidt i den dyre ende prismæssigt, så hvis man ikke har så mange penge findes der nogle alternativer.

    Jeg har selv lavet en top 5 over de bedste høretelefoner til løb: http://www.streamingnews.dk/hoeretelefoner-loeb/ hvor Jabra Sport Wireless Plus også er på, men der er også nogle andre mere prisvenlige forslag. Ingen tvivl om at man er nødt til at lægge flere 100 kroner hvis man skal have høretelefoner i ordentlig kvalitet.

    Mvh Lasse

Kommentarerne er lukkede.