Der er ved at være en god grundform

En dejlig rolig tur
En dejlig rolig tur
En dejlig rolig tur

På trods af min pause mellem jul og nytår, så er grundformen ved at være rigtig god. De 10 kilometer i dag føltes lette, hvis man lige ser bort fra Anne´s valg af rute, hvor vi nærmest svømmede gennem vandpytterne.

Inden vi tog afsted snaskkede vi lidt om det med at løbe i de forskellige zoner. Nogle mener, at det giver en bedre grundform at løbe langsomt, og så skal farten nok komme. Jeg tror de har ret, men jeg er bare for utålmodig og synes aldrig jeg har tid til at “starte” forfra. Dog kommer der et lille hul efter Paris, så måske skal det prøves der.

Men det blev til en rolig (Ikke noget med teorien om langsomt løb) 10 kilometer i pace 5:39 rundt om Egaa Engsø. En lille smile vind, men ellers perfekt løbevejr. Og allerede nu kan man se at vi går mod lysere tider. Vi nåede længere rundt om søen, inden blusset på pandelampen blev skruet op. Glæder mig til at løbe i fuld dagslys efter arbejde.

Da vi løb rimelig roligt, var min puls også derefter. Dog var den en anelse højere end normalt ved roligt løb, men jeg er også i gang med at smide lidt kilo, og derfor er der ikke de samme energireserver i kroppen, og det har det med at sende pulsen lidt op. Men sammenlignet med sidste år, så er jeg stadig 10-15 slag under. Dog fik jeg pulsen lidt op, da jeg gav den gas på den sidste kilometer og pulsen steg fra 176 ril 201. Så kan man mærke at man lever :).

Dog skal jeg virkelig have justeret på mit Suunto ur, for den skriver f.eks. hård, når jeg synes det er rimelig let.

/Kasper

Skærmbillede 2015-01-06 kl. 20.39.43

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.