Paristuren er arrangeret

Paris er en smuk by, men i dag hænger der godtnok en stor sort sky over den
Paris er en smuk by, men i dag hænger der godtnok en stor sort sky over den
Paris er en smuk by, men i dag hænger der godtnok en stor sort sky over den

Normalt når jeg har fået styr på tingene op til et løb, så plejer jeg at være glad og mere rolig, for så er transport og overnatning på plads. Men lige med Paris i dag, har jeg lidt svært ved at glæde mig over det, for Paris er jo genstand for en massakre i dag. Hvor er det frygteligt, og jeg håber inderligt at man får fat i de 3 mænd. Sender de bedste tanker afsted mod de efterladte 🙁 Det er så svært at forstå for mig, at man kan hade andre mennesker så meget, at man føler at det er sin ret og ikke mindst pligt at slå ihjel.

Skærmbillede 2015-01-07 kl. 19.03.30
Hotel Arc Elysée udefra

Men skal jeg forsøge at komme lidt tilbage til min marathonplanlægningen, så fik jeg i dag bestilt hotel og fly. Jeg har brugt ca. 3 aftener på det og har været vidt omkring i min søgen på momondo.dk, booking.com, hotels.com osv. Når jeg troede at jeg havde fundet noget var det for dyrt, og når prisen var rigtig lå det helt forkert. Når jeg skal løbe så langt, så orker jeg ikke alt for megen transport, så derfor skal hotellet gerne være i nærheden af start og målområdet. Derfor koncentrerede jeg mig om hoteller i 2 arr, 7 arr og 8 arr. Det er tæt på startområdet. Jeg endte med at finde et hotel i Rue Washington som er en sidegade til Avenue des Champs Elysses. Det er noget dyrere end det jeg havde håbet at finde, men så prioriterede jeg, at der kun er 3-400 meter til startstregen. Endvidere ofrede jeg også en merudgift for, at jeg kan afbestille frem til d. 8. april, hvis der skulle ske noget. Hotellet er ikke noget vildt, men det ser rimelig ud når pris og beliggenhed tages i betragtning. (BEMÆRK: Hotellet er efterfølgende ændret til Hotel Royal, som ligger næsten samme sted. Dog havde de en marathonpakke)

777-9X-Lufthansa-2013.jpg.2529148
Lufthansa vandt over bil og bus

Men bare med et hotel kommer man ikke langt, og mine overvejelser var bus, fly eller bil. Hvis det skulle være bus skulle det være med Marathon.dk, men de havde ikke nogen tur. Bilen var også i tankerne, men det er langt. Så var der faktisk kun flyet, og det endte med en tur fra Aalborg, over Frankfurt og til Paris. Og når det går hjemad, så er det bare modsat. Jeg havde også tænkt Hamborg, men det er 4 timers kørsel, og flyveren ville være inde kl. 20:40 og så er der altså langt hjem. Det kostede mig små 1.300 kr og det synes jeg ikke er så slemt. Ja, og så har Aalborg gratis parkering, så det er også lige 500 kr sparet der.

Turen, inkl. startnummer, kommer til at koste 6-7.000 kr. Havde håbet på 5.000 kr, men det er jo ikke alt der går som man regner med.

Så nu er der kun en ting at gøre frem mod Paris, og det er at træne, træne og træne. Og den er jo også planlagt, det skal bare føres ud i livet, så skal det nok gå.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.