Planlægning af træning til Paris Marathon

Movescount
Screenshot som giver et godt overblik over min 12 ugers træning frem mod Paris.
Paris Marathon here I come!
Paris Marathon here I come!

Så nu gik den ikke længere. Jeg har flere aftener brugt “det gør jeg i morgen” kortet, men nu skulle det være.

Jeg tog udgangspunkt i et 12 ugers program fra Løberen og førte det i første gang direkte over til min træning. Jeg har dog byttet lidt rundt for at få det til at passe med mit første halvmarathon som ligger i februar.

Men træningsplanen er så nu, at jeg starter op i uge 4 (kalender uger) og så giver den gas frem mod Paris Marathon. Så må jeg også hellere få booket den flyver og det hotelværelse. Hvilke hoteller ligger tæt på startområdet i Paris?

Movescount
Screenshot som giver et godt overblik over min 12 ugers træning frem mod Paris.

For første gang har jeg prøvet at bruge Movescount til at planlægge i, og nu må det stå sin prøve. Jeg kender ikke det store til det, men nu har jeg da et overblik over hvor megen tid jeg skal bruge på vejene.

Som det ses giver det en “rolig” stigning i antal kilometer, med en god nedtrapning på 2 uger før slaget skal stå. Dog er programmet ikke mere fast, end at jeg kan ændre dage og sågar uger, hvis de ligner hinanden lidt. Det er vigtigt at det er lidt fleksibelt i forbindelse med mit og min kones arbejde.

Men jeg vil dog lige nyde de sidste 2 uger i “friheden”, hvor jeg selv bestemmer hvordan jeg vil løbe. I morgen bliver det 10 kilometer i roligt tempo sammen med Anne.

God aften derude og skål i kaffe 🙂

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.