En lille afvigelse

I fuld gang med at programmere mit Suunto ur til morgendagens pulstur.
I fuld gang med at programmere mit Suunto ur til morgendagens pulstur.
I fuld gang med at programmere mit Suunto ur til morgendagens pulstur.

Mit program siger 15 kilometer i Marathon tempo. Dvs. et sted mellem 5:15 og 5:25. Men efter efter mange prik fra en “læser” og ikke mindst min ekstra hviledag i torsdags med en træt krop, så føler jeg lidt, at jeg er villig til at forsøge noget nyt selvom det er meget tæt på Paris Marathon. Jeg har stadig lidt ondt i venstre fod, og det gør måske også at jeg endnu mere ser nødvendigheden i at prøve at tage den med ro.

Da jeg startede med at løbe gik jeg meget op i teorien ved løb. Altså, hvilke zoner jeg løb i og hvilket udbytte det gav. Men med erfaring har jeg glemt meget af dette og dermed gør lidt det jeg føler er rigtigt for mig. Det er faktisk lidt som med kørekort, da jeg tror mange af os erfarne bilister nødigt ville have en motorsagkyndig ved siden af os igen.

Niels (Læseren) har flere gange prikket til mig med min høje puls og ikke mindst min barnagtige mangel på at afslutte en løbetur uden at spurte. Derfor tager jeg konsekvensen i morgen og løber en udholdenhedstur. Det er en 15 kilometer tur, hvor jeg har kodet mit ur til at brokke sig hvis jeg passerer puls 140. Det er ca. 67% af min makspuls, så det bliver spændende. Jeg har ingen ide om jeg skal løbe i 1:30 time eller 2. Det må morgendagen vise. Jeg har aldrig prøvet det før.

Kryds fingre for mig, og ikke mindst vejret. Jeg sidder lige nu i sofaen og kan høre hvordan vinden leger derude, så det må den godt lige få gjort færdig i nat.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.