19 dage til Paris Marathon 2015

Oversigt over min løbetur i Paris (Med tidspunkter)
Oversigt over min løbetur i Paris (Med tidspunkter)
Oversigt over min løbetur i Paris (Med tidspunkter)

Lad mig slå fast med det samme. Selvom benene er ømme og en fod er let hævet, så er jeg klar til Paris Marathon. Det er rigtig godt psykisk, at få det sagt højt, men også en rigtig god fornemmelse at se tilbage på et træningsforløb, som er gået næsten efter planen. Det har været en mørkt rejse i vintermånederne, men til gengæld har jeg kunne glæde mig over at lyset langsomt vendte retur.

Det er Asics som er sponsor på Paris Marathon og de har lave en hjemmeside, hvor man kan bestille et pacearmbånd, så man hele tiden kan holde øje med om man holder den planlagt fart. Det har jeg bestilt nu, men ved ikke om jeg får det brugt, for jeg vil måske bare kode det ind på uret. Jeg har sat den til 5:19, som er 3:44:59. Det vil være en forbedring på 4 minutter fra Berlin og det vil jeg være tilfreds med. Men hører I om en dansk marathonløber, som er blevet anholdt for at løbe nøgen rundt i Paris om aftenen og synge danske slagerhits, så er det fordi jeg er kommet under 3:40 🙂

Men er det muligt for mig? Måske, for jeg regnede lidt på min 30 kilometer tur, og sammenligner jeg den med min 30 kilometer tur lige får Berlin 2013, så er jeg blevet 10 minutter hurtigere. Men om jeg kan holde det på yderligere 12 kilometer ved jeg ikke. Så under 3:45 er måske lidt konservativt, men det føles rart.

/Kasper

2 Kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.