En god tur omkring Egaa Engsø

Skærmbillede 2015-03-17 kl. 19.23.31Mens jeg klædte om i dag, kom jeg til at tænke på, at det faktisk ikke er længe siden jeg løb med refleksvest efter arbejde. Så selvom det stadig generelt er koldt, så sker der da noget. Og koldt, ja det mærkede man faktisk ikke rigtig til idag, for der var ikke megen vind, men rigtig meget sol. Skøn tur.

Jakob og jeg startede ud på en tur rundt om Egaa Engsø. Målet var 6 kilometer og der var ikke nogen defineret pace, men vi havde da snakket om 5:30, men da vi kom igang, trak vi begge lidt mere hele tiden, så vi fandt ret hurtigt et leje omkring 5:15. Jeg havde fint styr på puls og åndedrættet. Ja, pulsen bør jeg nok nævne havde et gennemsnit på 147 BMP og det er jo fantastisk! Jeg kan så i anden omgang fortælle, at det ikke er korrekt, for pulsbåndet drillede lidt i dag, så det virkede først efter 1,5 kilometer, så derfor den lave puls :). Jeg havde nok ikke fået fugtet den godtnok.

Men vi pressede videre på og lå pludselig og legede omkring pace 5:00 og kort efter igen under. Det føltes vildt let og jeg kunne være blevet ved længe. Jeg tror kroppen har haft godt af de længere ture her på det sidste. Dog frygter jeg søndag som bringer 30 kilometer med sig. Men turen i dag blev overstået på 31:19 min og det gav en pace på 5:12.

/Kasper

Skærmbillede 2015-03-17 kl. 19.26.59

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.