Løbetræningen udskiftet med coretræning

10914244_944828202202376_1669346229_nTorsdag er normalt min løbedag, og i dag skulle det have været hårde intervaller á 1 kilometer. Men min højre fod har drillet lidt og læggene har været stenhårde. Men læggene er ok nu og det er foden næsten også, men jeg sparer lige kroppen til søndagens lange tur og vil ikke risikere en overbelastningsskade. Så det blev til en gang coretræning i det lokale fitnesscenter i stedet for.

Mens jeg klædte om i dag sad jeg lige og regnede lidt for sjovt, på hvor mange skridt jeg tog på min 30 kilometer tur i søndags. Det blev til lidt over 27.030 skridt. Og regner man så igen med hvor meget belastning kroppen har været udsat for, så siger man som “tommerfingerregel” at hver landing giver en tredobbelt belastning, så det giver ca. 6400 tons, som fod og ikke mindst knæ belastet med, hvis man lægger alle nedslag sammen. Så tro da pokker den kan blive “træt”.

Men jeg regner stærkt med at være klar til søndag. God torsdag aften.

/Kasper

Be the first to comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.