De næste 6 uger er planlagt

Skærmbillede 2015-05-06 kl. 20.05.28Så kom der styr på træningen og en stor sten er faldet fra brystet. Det tog 20 minutter, og alligevel trak jeg planlægningen. Havde jeg bare lavet planlægningen med det samme efter Paris, så havde jeg nok allerede været i gang.

Men det ser fornuftigt ud. Jeg følger endnu engang Løberens programmer med nogle få tilrettelser. Det var meningen jeg ville efterprøve Hechmann, men det er der ikke tid til alligevel, nu hvor jeg har dovnet, så den står på traditionel løbetræning.

Lidt uregelmæssig træningsmønster, men det er nu sådan det passer
Lidt uregelmæssig træningsmønster, men det er nu sådan det passer

Af ændringer er næste søndag, hvor jeg er “kommet til” at tilmelde mig Iformløbet i Aalborg for Newline,. Endvidere er der d. 5. juni, hvor jeg løber Horsens Folkeblad Løbet i stedet for alm. træning.

I denne uge løber jeg bare for sjov, og så starter jeg for alvor på tirsdag. Det hele er endnu engang skrevet ind i Suunto´s movescount, så mit ur holder styr på hvad jeg skal. Det er altså en “forbandet” smart funktion.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.