Altså det der kondital

Jeg skal have lært Martin ikke at tage billeder i fugleperspektiv, for mig store hovede kommer da til at se enormt ud :)

Med de nye funktioner i mit Suunto ur, har jeg benyttet lejligheden til at måle min hvilepuls og sågar min puls i dyb søvn.

Det har givet mig nogle tal, som jeg udfra en pulsteori burde kunne finde et kondital på.

Men… sådan tror jeg altså ikke det er, for så er jeg super elite, og det vil jeg næppe betegne mig selv som 🙂

Min “vågne” hvilepuls er på 45 BMP. Det er lavt, men det har jeg ikke anledning til at tro er forkert. Min makspuls fik jeg rykket i weekenden i min spurt mod mål i Aarhus. Der ramte jeg hele 204 (før var den 202 og målt flere gange med flere forskellige ure).

Og propper jeg det ind i “regnemaskinen” (Og har prøvet andre med præcis det samme resultat.) Og sammen med det har jeg lagt min vægt på 80 kg. Maskinen spytter så et tal ud der hedder 69,4 og det er da helt hen i skoven.

Skærmbillede 2015-06-26 kl. 21.35.23

 

Det indplacerer mig under 30-39 år og så langt længere ude end Meget Højt. Ja, somom!

Så er mit spørgsmål; Er der kun den møghårde Coopertest, hvis man vil være helt sikker?

/Kasper

2 Kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.