Hotel booket til Berlin Marathon

Dejlig lyse værelser

De 42 kilometer skal løbes til Berlin Marathon til september og nogen vil måske synes, at det er tidligt at booke. Men der kommer over 1.000.000 mennesker til Berlin, så der bliver rift om sengepladserne. Normalt plejer jeg at booke når jeg får startnummeret, men ikke denne gang.

Dejlig lyse værelser
Dejlig lyse værelser

Derfor var det også ved at gå galt, for jeg er en lille smule autist og kan godt li at bo de samme steder. Altså jeg ved hvordan værelserne er, hvor jeg kan parkerer osv. Men Hotels.com skulle have 4.600 kr for 3 overnatninger på Novotel Berlin Mitte. De skriver selv det er pga. efterspørgsel For sjov skyld prøvede jeg efter lidt tid Novotels egen hjemmeside og fandt ud at, at hvis jeg oprettede et gratis medlemskort, så kunne jeg få en pris der hed 3.300 kr for det samme. Det er altså også ok penge at spare.

Enkel og moderne stil gennem hele hotellet.
Enkel og moderne stil gennem hele hotellet.

Og så flotter vi os lidt og har bestilt et Superior værelse. Ikke så meget fordi det er større, men fordi der følger gratis højhastighedsinternet med samt fri minibar, og det er en rar ting bare at kunne tage lidt fra køleskabet.

Hotellet ligger lige ved Ubahn og med 2 stop er man ved Tiergarden.

Jeg overvejer lidt at lave en artikelrække med de hoteller jeg har overnattet på i forbindelse med maratons. Det kan måske hjælpe andre til at vælge.

/Kasper