Løbefællesskab: RunningWild

Rune Darling, Stifter af RunningWIld

poteEn af de store grupper er RunningWild. De stikker også ud ved at det er en meget veletableret gruppe, som har system i løbeturerne, og som rammer meget bredt, så alle kan være med.

Jeg har snakket med Rune Darling, som udover RunningWild også har eget firma, RunningNow, hvor han er løbecoach.

Hvem er du?

Rune Darling, Stifter af RunningWIld
Rune Darling, Stifter af RunningWIld

Jeg er ganske enkelt en fyr på 39 år, som på et tidspunkt begyndte at løbe så meget, at jeg savnede nogle at løbe med. De første 25 år af mit liv, var blevet brugt på at løbe efter en bold, men nu var interessen faldet på løb i stedet. Jeg har flere forskellige løbetræneruddannelser gennem Dansk Atletik Forbund samt DGI.

Fortæl om RunningWild?

Jeg startede gruppen for 3 år siden. Både for min egen skyld, men også for at lave en social gruppe, hvor medlemmerne kan have sparring i et løbefælleskab og hvor alle kan være med uanset niveau og ambitioner.

Jeg har tidligere ageret i foreningsregi, men det kan til tider være ganske tungt i beslutningsprocessor og derfor skal RunningWild være et sted, hvor alle medlemmer kan komme med ideer, som hurtigt kan føres ud i livet.

I gruppen er der faste løbedage, og det gør det nemmere at planlægge for alle, så man kan melde sig til hvor det passer en. Vi har meget ”rolig løb”, men også lidt mere krævende som tærskelintervaller, tempoløb, bakkespring samt, hvis det skal være lidt mere teknisk, VO2 max intervaller. Der er altid en fartholder med, så der løbes i det tempo, som man har tilmeldt sig.

RunningWild handler ikke kun om løb, men også det sociale er i højsæde. Derfor gør vi meget ud af arrangementer som fester, messer, træningslejre og ikke mindst at have det hyggeligt i vores bunker, som vi har fået stillet til rådighed.

Hvordan finder man jer?

Gruppen er mest af alt aktiv på facebook hvor man finder os under: RunningWild (Aarhus) Vi har også en hjemmeside med adressen: www.runningwildaarhus.dk

Ellers noget her på falderebet?

Ja, vi har det seneste år været i gang med at stable et trailhold på benene, og så prøver vi i år noget helt nyt: Djævlebakkeløbet.

Alle er velkomne til alle løbedage og arrangementer.

/Kasper