Artikelserie om løbefællesskaber

A-running-group-training--008Det har aldrig været mere populært end nu, at indgå i en form for løbefælleskab. Det er meget nemmere at komme igang, at komme afsted og ikke mindst at blive ved.

Dog har spillet ændret sig de seneste år, og Facebook udfordrer de traditionelle løbeklubber i atletikregi. Vi er alle blevet mere travle, vil gerne nå mere, og præcis som med TV, hvor vi gerne vil se det vi vil når vi har tid, så er det også sådan med løb. Vi har ikke rigtig tid til at det er fast mandag og torsdag kl. 17. Så derfor er de mere uformelle løbesammenslutninger tillokkende.

Der findes mange slags, og mange er blevet rigtig store. Fælles for mange af dem er, at der ingen økonomi er i det. Altså koster det ikke noget at være med og alt drives af fællesskabets energi.

Jeg vil i en artikelrække snakke med folkene bag de forskellige løbefællesskaber om hvem de er, hvorfor de startede gruppen og ikke mindst hvad man kan forvente af gruppen. Og hvem ved, måske finder du en der passer dig.

Den første er Runners DK og kommer online i morgen kl. 8.

/Kasper