Samarbejde med Hechmann Running

Hechmann Running LogoMange motionsløbere kender måske ikke Claus Hechmann, men udbredelsen blev lidt større, da han udgav sin bog: Løb som Eliten. Claus Hechmann har med stor succes trænet mange i den danske elite og med rigtig gode restultater. En af dem er mit store idol Lars Budolfsen, som måske ikke er så kendt, men han løber fantastisk hurtigt. 2:16 på marathondistancen og 1:04 på halvmarathon.

Claus Hechmann (Lånt fra hechmannsport.dk)
Claus Hechmann (Lånt fra hechmannsport.dk)

Claus Hechmann har startet Hechmann Running, hvor han har fået fat i en masse rigtig gode løbere og trænere og tilbyder så individuelle træningsforløb via en fysisk del, men i lige så høj grad en onlinedel med træningsprogrammer. Det er bl.a. derfor, at os jyder også kan være med 🙂

Jeg er super glad for at kunne fortælle, at jeg det næste år samarbejder med Hechmann Running, hvor de vil se hvor langt de kan føre mig, og jeg siger da gerne ja tak til Lars Budolfsens tider, meeeeen det er vist usandsynglig.

Jeg har den seneste tid selv forsøgt at implementere noget af Hechmannteorien ind i min træning.

15. september drager jeg mod København til en professionel Hechmann løbetest, for at finde mine forskellige træningsområder hvad angår iltoptag og udbytte og det glæder jeg mig vildt til.

Grunden til at det lige sker midt i september er, at jeg så ender op med en klar indikation af, hvor jeg skal ligge til Berlin Marathon knap to uger efter.

Jeg glæder mig helt vildt og er stolt over at have den mulighed at prøve Hechmann Running.

/Kasper

Be the first to comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.