Anmeldelse af Orbiloc Run Dual

Orbiloc Run Dual - BlueDet er blevet november og det betyder også mørkt. De fleste løbere er gode til at få en refleksvest på, men problemet med refleksvester er, at en lyskegle skal ramme dem før de lyser op.

Det er der for at jeg altid løber med en lysende Orbiloc på armen. Indtil nu har det været en version 1, men nu har jeg været så heldig at få lov at teste version 2. Der er masser af forbedringer på denne meget robuste lygte, som lyser eller blinker utrolig kraftigt.

Jeg har lavet en lille video om den, så tag et kig og se hvad jeg mener om din nye lygte.

En “se mig” lygte bør være en fast del af enhver løbers vintersortiment, og Orbiloc er et rigtig godt bud. Vejl. pris 299,- og forhandlere findes her.

*Produktet er stillet til rådighed af Orbiloc, men ovenstående er 100% mine oplevelser og meninger om produktet.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*