Hotel til Hamburg Marathon bestilt

Hotel Steigenberger lige ved Neuer Wall

Jeg har været noget i vildrede. For hvor skulle jeg og konen bo i Hamborg? Jeg kender kun byen fra motorvejen mod sydens sol, og det giver ikke det store indblik.

Derfor har jeg brugt meget tid på at søge information via google, men det er heller ikke til at blive klog på. For vi vil gerne bo centralt, men ikke for langt væk fra marathonstart heller.

Skærmbillede 2015-11-25 kl. 17.38.39
Starten på marathon

Starten på Hamburg Marathon er ved Karolinenstraße, men det er ude i et messeområde, så der er lidt ind til centrum. Jeg spurgte på Facebook og det resulterede i en masse gode muligheder og erfaringer. Dog også med advarsler om hoteller med “plastiklagner” 🙂

Hotel Steigenberger lige ved Neuer Wall
Hotel Steigenberger lige ved Neuer Wall

Det blev en af de 100 søgninger på hotels.com som gjorde udslaget. Jeg havde kigget på Scandic, men pludselig var den blevet dyrere. Det sker når der er stor interesse for hotellet (Mig og sikkert nogle andre). I stedet blev det Hotel Steigenberger som ligger lige i centrum og med sine 5 stjerner skulle det kunne forkæle. Og helt sikkert mere end vi har behov for, og normal er jeg til billige hoteller og så bruge flere penge på mad og drikke :). Men med hotels.com fik jeg en pris på 1.200 pr. overnatning (ex. morgenmad), og det er ikke så slemt for Hamborg. Jeg har nemlig fundet ud at Hamborg faktisk er en dyrere hotelby end Berlin. Og da vi “kun” har lørdag/søndag/mandag der, så skal der ikke bruges for megen tid på transport og til start er der “kun” 2 kilometer. Det stresser mig meget, hvis jeg skal bruge alt for lang tid på transport inden jeg står ved startstregen. Og stresset… det skal jeg nok blive.

Og så var dealen med afbestilling og betaling på hotellet, så ingen ko på isen hvis jeg skulle være uheldig med en skade. Ikke at jeg håber det.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.