Så er det bare at få det gjort

Billede-02-11-2015-17.15.10I morgen skal jeg på min første løbetur efter Hechmanns program. Jeg er startet på grundtræning mod marathon, for at få udviklet min udholdenhed.

Jeg har fået kigget på træningen og den indeholder væsentlig flere elementer end jeg er vant til, og derfor har jeg også været nødt til at sætte mig ned med “Løb som Eliten” og få læst de forskellige “discipliner” igennem. “Desværre” har jeg et Suunto ur og der skal man jo være halv programmør for at få hjælp fra uret, så det må være en seddel i lommen og så få indstillet displayet så jeg har tid samt pace.

Min træning i morgen bliver som følgende:

 1. Opvarmning i 15 – 20 minutter i joggingtempo som for mig er ca. 5:40 min/km.
 2. 2 x Cruise og Sprint
 3. 8 min Ae2-3 i ca. 5:15 min/km
 4. 2 min jogging
 5. 6 min Ae3 i ca. 5:00 min/km
 6. 2 min jogging
 7. 3 min AT i ca. 4:45 min/km
 8. 2 min jogging
 9. 1 min An1-2 i ca. 4:35 min/km
 10. 1 x Pyramide
 11. Afjog 15 – 20 min i ca. 5:40 min/km.

Hastighederne er givet udfra min test. Træningen en anelse mere komplekst end bare at løbe en tur. Men jeg tror også det bliver sjovt at det skifter lidt. Men ingen tvivl om at fra punkt 9, så begynder det nok at blive lidt hårdt 🙂

Orbiloc Safety light i ny og forbedret udgave
Orbiloc Safety light i ny og forbedret udgave

Og det bliver også min første tur i mørke i dette efterår, så må hellere få min nye Orbiloc lys med. Jeg har været utrolig glad for den første version, men nu er de har med efterfølgende.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.