Starten på et nyt løberliv

NYC Marathon, blogskrivning og madlavning. Ja, der sker en masse her
NYC Marathon, blogskrivning og madlavning. Ja, der sker en masse her
NYC Marathon, blogskrivning og madlavning. Ja, der sker en masse her

Det passer perfekt at skrive dette indlæg nu, for jeg sidder og følger med i New York City Marathon. Gid jeg skulle løbe, men det blev ikke denne gang. Men har lovet mig selv, at det skal jeg altså prøve. Men her i Danmark sker der også store ting.

Eller Danmark er måske lige stort nok et ord, for det er nærmere her på min privatadresse. Fra i morgen starter nemlig et nyt løberliv. Og det er baseret på min Hechmann test.

Jeg har indtil nu løbet på mange forskellige måder. Så har jeg læst det ene, hørt om det andet osv. Og jeg vil ikke sige, at det ikke har været en succes for jeg er da blevet bedre og hurtigere. Men nu lader jeg eksperterne tage over og går i gang med min Hechmann træning.

Her er ikke lagt op til meget spontanitet, og det bliver nok det den største udfordring, at man ikke lige kan gøre noget andet. Men jeg er fast besluttet på at blive en bedre løber og derfor må jeg bare holde i.

Alle træninger kommer meget detaljeret og består af mange dele og det skal jeg også have styr på.

Sådan ser tirsdagens træning ud
Sådan ser tirsdagens træning ud

Og dermed er jeg også kommet til mine mål for 2016 og de er som følgende:

Halvmarathon: 1:34:59 (Ca. 6:30 minutter hurtigere end 2015)

Marathon: 3:29:59 (Ca. 10 minutter hurtigere end 2015)

Skulle det ske at jeg hiver mere af, ja så klager jeg ikke. 🙂

Men samtidig kan jeg sige, at jeg igen har fået fokus på vægten. Det starter også for alvor i morgen. Den seneste tid har der mere været fokus på sjov og spas og det har givet 2-3 kilo ekstra. Der skal fokuseres på muskelmasse og mindre fedt. Pt. ligger jeg på 18,1% fedtmasse og det skal ned. Til at hjælpe mig med at kontrollere “kroppens tilstand” har jeg fået en Fitbit vægt, og den sender mine data til en app og dermed har jeg hele tiden en historik og kan se hvad der virker og hvad der ikke virker. Smart! Skal nok vise jer mere om vægten en dag.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.