Tilmeldt Hamborg Marathon 2016

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 22.07.00Change of plans! Typisk mig, at jeg har en ide til jeg får en ny. Dog er jeg blevet så “voksen” at jeg lige undersøger, hvad det betyder for mig.

For en uge siden begyndte jeg at kigge efter et marathon i foråret. Paris var fedt, men var også en voldsom dyr tur. Og så kom jeg ind på Hamborg Marathons hjemmeside og efter lidt research måtte jeg konkludere, at det virkede som et super løb på højde med Berlin. Og så er det kun 4 timer herfra Trige.

HMHH_Karte_Strecke_web_907x640

Men det passede dog ikke helt ind i mine planer. 2016 skal være PR år på både halvmarathon og marathon. Jeg havde udset mig Aarhus City Halvmarathon, som hjemmebanen den skulle sættes på, men den ligger for tæt på Hamborg. Men efter lidt snak med Anna fra Hechmann Running (Ja, det er “OL Anna” 🙂 ), “fik jeg lov” at tilmelde mig Hamborg, hvis jeg så bort fra en PR i Aarhus. Så den PR gemmer jeg til et halvmarathon senere på året. Så får jeg det hele til at passe.

Så nu ligger der et startnummer og venter på mig i Hamborg d. 17. april. Hamborg bliver ikke et forsøg på PR, men skal løbes som en kæmpe oplevelse, og forhåbentlig kan konen komme med denne gang. Ruten er heller ikke så flad som Berlin, men dog heller ikke så bakket som Paris.

/Kasper

4 Kommentarer

  1. Du kan godt glæde dig, Hamburg er et super godt løb og efter min mening fuldt på højde med Berlin. Har selv løbet i Hamburg 4 eller 5 gange og har også sat min PR der.

    • Hej Anne

      Glæder mig også og den skal også have gas. Dog hørte jeg lige fra en løbeven i går, at de sidste 2 kilometer er en stigning, så den frygter jeg lidt nu 🙂

      /Kasper

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.