I gang med “Løb gennem tiden”

Løb gennem tiden af Thor Gotaas

Løb gennem tiden af Thor GotaasJa, det er altså ikke mig selv der skriver den :), men det er derimod Thor Gotaas. Bogen som jeg er i gang med er netop udkommet på dansk og hedder “Løb gennem tiden” og omhandler, som titlen også hentyder, om hvordan løb startede og hvordan det udviklede sig gennem tiden. Vidste du f.eks. at løbere i starten var adrætte folk, som overleverede beskeder eller varer?

Den er faktuel, men skrevet på en legende let måde og det behøves også med over 500 sider 🙂

Jeg gik i gang for et par dage siden og glæder mig hver gang jeg åbner op for bogen. Og jeg glæder mig til at kunne give en anmeldelse af bogen!

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.