Interviewet til magasin

Billede fra aarhusmotion.dk
Billede fra aarhusmotion.dk
Billede fra aarhusmotion.dk

Som det måske ikke er forbigået så mange, så er jeg glad for at snakke om hvad løb har gjort for mig og mit liv. Det har jeg gjort i over 4 år nu og nyder det stadig og det stadig en motivationsfaktor for mig. At træne og viderebringer mine gode og dårlige oplevelser. Måske nogen kan bruge det positivt.

Bloggen er en ting, men det er i særdeleshed også skønt at komme ud i andre medier, og fortælle om passionen. Jeg har tidligere været i Politiken, været inviteret i Go’ aften Danmark og været nævnt på forskellige netmedier. Alt sammen i forbindelse med løb på godt og “ondt”.

Men nu kommer mit grimme ansigt så et nyt sted. Nemlig i det magasin, som udkommer i januar i forbindelse med BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Her kommer jeg med råd til at komme gennem vintertræningen og blive klar til det fantastiske løb i juni. Det handler om at være løber på almindelig motionistplan, træning og motivation. Motivationen jeg også selv mærker op og nedture på gennem vinteren.

Jeg skal nok lægge det udkommer.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.