Nyt marathon i Berlin, Freedom Marathon Berlin

Freedom Marathon BerlinEt af verdens mest eftertragtede løb BMW Berlin Marathon har fået en konkurrent. Eller det er måske nærmere en søster. Men ikke desto mindre er det nu muligt at løbe endnu et marathon i smukke Berlin, nemlig Freedom Marathon Berlin.

Der løbes for en god sag, og for hver deltager doneres der €5 til flygtninge i nærområderne . Ruten er den samme Berlin Halvmarathon (Big 25), men den løbes  2 gange for at nå op på de 42 kilometer plus det løse. Man kommer forbi mange af de kendte vartegn og der er start og slut på det vidunderlige Olympiske stadion.

Det koster pt. koster 450 kr at tilmelde sig og løbet afvikles 15. maj 2016. Vil du med kan jeg anbefale Novotel Berlin Mitte som din base.

Bliver det så en konkurrent til BMW Berlin Marathon? Det tror jeg ikke. For det første skal der løbes to gange af samme rute. Det er trættende på så lange distancer, og så er det ikke en del af World Majors. Og det betyder bare noget for mange, inkl. migselv. At være en del af noget så kæmpe stort. Men fik man ikke startnummer eller vil man bare nyde smukke Berlin på løbefødder, så kunne dette være en mulighed.

Vil du vide mere, så kan du se mere her!

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.