Manflu og læsestof

Skærmbillede 2016-01-21 kl. 20.28.57Lige i øjeblikket går jeg på arbejde og når jeg kommer hjem så lægger jeg mig på sofaen. Jeg kan ikke rigtig slippe af med snotnæsen og feberen. Ja, det er endda så slet, at jeg er begyndt at finde glæde i at se “Den store strikkedyst“.

Men udover det, så kan man jo bruge tiden på at læse lidt, men denne gang er læsningen lidt anderledes, for denne gang er det nemlig om mig. Ja, det er lidt Ananas i egen juice, men det er nu ikke mig selv der har skrevet det.

Jeg har fået hele 3 sider i det nye Aarhus Motions magasin, som udgives i forbindelse med Bestseller Aarhus City Halvmarathon. Har fortæller jeg lidt om mig selv, helt fra da jeg var alt for doven og så til nu. Og så giver jeg 5 tips til at komme igennem vintertræningen. Fra dovendyr til dynamo. Fed overskrift! 🙂

*snøft*

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.