Detaljerne på plads til Hamburg Marathon

Hamburg-and-vicinity-180004-smallTabletRetinaJa, det ser ud til at jeg kommer afsted til Hamburg (Eller Hamborg på Dansk) alligevel. Det betyder, at der skal være styr på detaljerne. Og det tror jeg der efterhånden er.

Startnummer

Nogle gange kan man komme i tvivl: Fik jeg nu mig tilmeldt eller tænkte jeg blot på det? Nej, den er god nok.

Skærmbillede 2016-03-26 kl. 19.39.24

Altså nummer 7356, og jeg er talnørd, så jeg skal lige have fundet et system i nummeret. Ellers kommer det til at gå helt galt 🙂 (Første udkast: 7-3 5 6 = 4 5 6.) Ja, jeg er lidt underlig 🙂

Hotel

For mig er et hotel et sted jeg skal sove og så skal der være rent og morgenmaden skal være spiselig. Ja, og så skal det ligge i rimelig afstand til startområdet. Denne gang er hotellet, Steigenberger, lidt højere standard, men kun fordi jeg fik et godt tilbud på hotels.com. Og det er sjovt at se, at alle hoteller lige skruer prisen op når der sker noget stort i byen.

Hotel Steigenberger lige ved Neuer Wall
Hotel Steigenberger lige ved Neuer Wall

Men jeg må hellere lige få tjekket op, at vi stadig har et værelse, da det er lang tid siden vi bestilte.

Transport

Tjek, det er der styr. Det er bare bilen der bliver startet og efter 3 timer skulle vi gerne holde ved hotellet.

Billede 01-04-2015 17.20.27

Dog skal den nok lige vaskes inden.

Mangler der ellers noget?

Ja, det gør der faktisk. Jeg skal klippes. Jeg har fået en tradition for, at inden et marathonløb skal jeg klippes ganske korthåret. Så jeg må hellere få bestilt tid.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.