Dagen efter Hamburg Marathon

Billede 18-04-2016 20.43.34
I glas og ramme til højre sammen med mine andre marathon.

Er du sindsyg jeg har svævet på en lyserød sky i dag. 3:33t er jo helt vildt, men så alligevel har baghovedet sagt: Hvorfor ikke 3:29t. Men det skal jeg altså bare lige glemme igen. Jeg kunne simpelthen ikke have gjort det 1 sek hurtigere.

Turen hjem fra Hamborg gik helt gnidningsfrit, og min nye medalje er da også komme i glas og ramme.

Kroppen har det rimeligt, hvis det ikke tæller fra knæene og ned 🙂

Knæet er desværre helt væk. Det er hævet og meget varmt. Der foregår et eller andet indeni det.
Knæet er desværre helt væk. Det er hævet og meget varmt. Der foregår et eller andet indeni det.

Lægmusklerne er stive, men ikke mere end normalt. Desværre har jeg et noget hævet og varmt venstre knæ, som har låst benet, så jeg stort set ikke har bevægelighed i det. Ingen tvivl om, at knæet leverede maks i går og ja måske lige over grænsen. Jeg har derfor brugt noget tid med min TENS maskine for at se om den kunne lindre lidt. Jeg håber det bare er skaberi. Heldigvis har jeg en massagetid i morgen, og trænger virkelig også til at blive æltet igennem.

Men der er jo som bekendt ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så mens jeg lå der på sofaen kunne jeg jo lige se opløbet ved Boston Marathon. Det er min store drøm, at stå der ved starten en dag.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.