Hvidløgstricket – tør du?

HvidloegJeg indrømmer det. At læse, og for den sags skyld at skrive, om løberi kan godt blive lidt stereotyp. Men i går skete der noget, hvor jeg næsten havde tårer i øjnene bagefter, for emnet var sjovt med også så sjovt beskrevet at jeg kunne se det lyslevende for mig.

Det førte også til en masse sjove kommentarer på Facebook. Hvis du selv så det, har du måske gættet det ud fra overskriften og billedet. Men here we go:

Politiken har en journalist/løber, Anders, som skriver om sit løberliv. Han er skide god og jeg er grøn af misundelse, meeen i denne artikel skriver han om at han var skidt tilpas og bare skulle være frisk. Så kom kom han til at chatte med en anden voksen mand, som gav ham tippet: Smør et hvidsløgsfed ind i olie og prop det op i numsen. Sov med det og næste dag er du frisk!

Som sagt så gjort, Anders for stoppet den bådformede genstand op og så bør du næsten selv læse hvordan det så går 🙂 Det er hyldende morsomt, og ja lidt underligt.

Og det affødte da også kommentarer på Facebook, hvor min favorit var: Ikke fedt når man kun har almindelige løg i huset…

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.