4 Massifs 4 Us film

Skærmbillede 2016-05-28 kl. 00.21.04Jeg kender efterhånden en del løbere. Nogle af den er sindsygt hurtigere og løber en halvmarathon på lige under 1 time, mens andre kan løbe vanvittig langt.

Gennem Newline kender jeg Flemming. Og Flemming løber langt, som i rigtig langt. Og så krydrer han det også gerne med stigninger og svært ufremkommelige passager. Han har begået nedenstående film sammen med sin løbemakker Kenneth og den er altså fed. Sammen kalder de sig Team Schwausen og utroligt at man kan presse sig sådan, og så stadig have energi til at optage. Men riv en lille halv time ud af din travle dag, og nyd denne flotte video! De er sgu ret seje!

 

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.