Hvilket knæbind?

Skærmbillede 2016-05-17 kl. 21.31.47

Ja, det knæ driller stadig og jeg er ved at blive idiot. Nogle dage mærker jeg stort set ingenting og pludselig er det der igen som en prikken.

Jeg vil nu forsøge mig med et knæbind for at komme igang igen, og en god kollega nævnte Rehband som et mærke der var værd at kigge på. Derfor kommer mine spørgsmål til jer:

Jeg faldt også lige over denne side hos Rahbend, hvor man kan “sige” hvor man har ondt. Det gav dette resultat og det er en præcis beskrivelse af hvordan jeg har det i knæet, Patellofemoral Pain Syndrome. Hmm, det lyder næsten som en italiensk pastaret.

Lægen sagde i fredag, at det skulle have lidt ro, men jeg føler at jeg med lidt støtte måske kan komme igang igen. Det er lige så meget en test, for at se om jeg kan holde til f.eks. 5 kilometer, for har jeg smerter bagefter, så er det farvel til Aarhus City Halvmarathon 🙁

/Kasper

Be the first to comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.