Lidt mere distance

Billede 31-05-2016 17.01.49Hvor er jeg bare træt af den her skadesperiode. I dag mærkede jeg at formen virkelig er væk og jeg skulle kæmpe mig gennem de 6 kilometer.

Det er rigtig lang tid siden jeg har haft løbetøj med på arbejde, men i dag var sportstasken atter med. Vejret var lidt som i går. Til formiddag regnede det, og jeg begyndte at indstille mig på en våd tur, men så stoppede det. Og så steg temperaturen til 25 grader. Men hvor er søen bare smuk i det vejr.

Så da jeg stod ud af bilen ved søen svedte jeg allerede. Varmen havde en stor del af æren, men jeg er også bare vildt nervøs forud for hver tur: Vil knæet holde?

Og det gjorde det i dag, selvom jeg startede alt for hurtigt ud. Jeg er præcis som koen der kommer på græs for første gang i sæsonen.

Jeg lagde ud med under 5 min/km og det gik rigtig godt de første 1.500 meter, men så ramte det mig. Jeg tabte vejrtrækningen og rytmen og så begyndte jeg at fokusere på knæet. Jeg kunne mærke at det stak lidt, men ikke direkte smerte. Men jeg blev bare så fokuseret, at jeg glemte at nyde turen. Men de 6 kilometer blev løbet på lige over 30 minutter.

Lige efter turen var knæet ganske ømt, men efter en time fortog det sig mere eller mindre. Men jeg skal passe på ikke at presse for meget på. Men det er svært, for lysten er lige ved at overdøve fornuften.

Planen nu er flere kilometer, men lavere hastighed. Nok omkring 5:20 min/km, da jeg skal holde 5:25 for at komme på 1:55t til Aarhus City Halvmarathon.

/Kasper

Be the first to comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.