Status på knæet dagen derpå

Billede 24-05-2016 12.20.45Jeg ville ønske jeg kunne stå med hænderne over hovedet og sige at det bare har det godt. Men det har det altså ikke.

I morges var der ikke det store, men i løbet af dagen er det blevet ret ømt. Ikke når jeg går, men når jeg sidder, så er det somom det “gror fast”. Men når jeg så er oppe at stå igen og går, så er det væk. Jeg synes det er lidt underligt.

Fra kl. 14 til nu er der sket store forbedringer, og jeg har også været ude i haven og spille fodbold med den ældste af mine drenge. Men lige midt på dagen var jeg noget i tvivl om projektet. Men nu er jeg mere fortrøstningsfuld og tager det lidt som irritation fra at være i gang igen. Nu skal jeg bruge aftenen på styrke/core træning, så må vi se i morgen.

Men det skal altså bare virke og jeg må bare tro på at det nok skal lykkes med hjælp fra Karsten hos Fysio-shop.dk

/Kasper

Be the first to comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.