Styrketræningen hjælper

Der blev givet lektier for

Der blev givet lektier for

I dag er første dag, hvor jeg overhovedet ikke har haft smerter eller bare ubehag i knæet. Og jeg har naturligvis fejret det med en iskold øl 🙂

Jeg tror ikke på mirakelkurer eller træninger, men jeg er meget forbløffet over fremgangen. I morgen er det en uge siden jeg besøgte Karsten Høgh hos Fysio-shop.dk i Hadsten. Det betyder også, at jeg har fulgt hans træningsprogram, som består af: Intervalløb med gå/løb, udspænding og styrketræning.

Billede 30-05-2016 21.19.59Og knæbandagen har helt sikkert været en del af løsningen. Jeg har kunne lægge pres på knæet uden at det har gjort ondt udover det tålelig.

Aarhus City Halvmarathon

Det at jeg har så stor fremgang betyder også, at jeg nu er 99% sikker på at jeg stiller til start til Aarhus City Halvmarathon. Men jeg har så også bestemt at jeg ikke går efter PR. Træningen har jo slet ikke været der. Derfor har jeg tilbudt en kammerat, at jeg gerne vil hjælpe ham under 2 timer. Det bliver meget hyggeligt.

/Kasper

Be the first to comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.